Lægeklinikken

Klinikken har jeg haft i 30 år. Den ligger på min bopæl, hvor jeg bor sammen med min familie. Klinikken har åben for konsultationer fra kl. 9.15 og fremefter.

Der er telefontid på hverdage mellem kl. 8.30 og 9.00. Det er også muligt at kontakte mig skriftligt på kontaktformularen.

Lidt om mig selv: 

Birgit FunchJeg er uddannet læge fra Københavns Universitet og har arbejdet på flere forskellige hospitalsafdelinger i Københavnsområdet.                                                                                 Tidligt i mit liv fik jeg interesse for at studere andre behandlingsformer. Interessen holdt sig, og for 30 år siden rejste jeg til Fyn, hvor jeg startede med at arbejde med antroposofisk medicin. Dette udviklede sig videre til Homotoksikologien, højdosis C-vitaminbehandling, tungmetalafgiftninger, EDTA-behandling og Isopathi. Patienterne undersøges ud fra et helhedsbillede og behandlingerne stiles mod færrest mulige bivirkninger. Jeg arbejder som privatpraktiserende læge og som læge i holistisk medicin.