Diagnose

Jeg er uddannet læge og har specialiseret mig i holistisk behandling. Jeg diagnosticerer med samtale, lægeundersøgelser, blodprøver, urinprøver og eventuelle  henvisninger til speciallæger eller sygehus med henblik på yderligere udredning. Desuden kan jeg tilføje en holistisk synsvinkel, hvori der indgår en vurdering af vitaminer/mineraler, afgiftning og homøopati.

Sammen med patienten finder jeg frem til en behandling, der evt. kan være en kombination af konventionel lægebehandling og holistisk lægebehandling.

Følgende prøver kan tages:                                                                                                        1.Blodkrystallisationstesten er en antroposofisk blodprøve, der sendes til Tyskland. Her behandles prøven, således at der fremkommer et krystallisationsbillede. Dette billede er et spejl af sundhedstilstanden, hvor analysen gennemgår organerne. Vi kan se om en person er sund eller om der er sygdomstegn på vej. Blodkrystallisationstesten kan ikke give en klinisk diagnose, men den kan give et vink om yderligere at blive undersøgt. Tidligt i et sygdomsforløb kan ses forstyrrelser i blodkrystallisationsbilledet som tegn på sygdom, disposition til sygdom kan også ses. Det er muligt at udelukke en alvorlig sygdom og at få afklaret om et eller flere symptomer skyldes allergi, gigt,  stofskiftesygdom eller anden kronisk sygdom. Har en person fået svar på testen, kan han/hun få den endelige kliniske diagnose i det traditionelle lægesystem tidligt i forløbet. Det er således muligt at indsætte en helhedsbehandling meget tidligt i forløbet.

2. Tungmetaltesten viser hvilke tungmetaller, der er til stede, og hvor stor en koncentration, der er af hvert enkelt tungmetal. Der lægges en kanyle i armen. I kanylen gives et præparat, der binder tungmetaller. Der samles urin op i nogle timer, hvorefter urinen sendes i et prøveglas til et laboratorium i England. Tungmetaller kan f.eks. være kviksølv, bly, cadmium, antimon, arsen, aluminium, nikkel, tin, gadolinium, platinum m.fl.

3. Fødemiddelintolerance. En blodprøve sendes til et tysk laboratorium, hvor den testes for 300 forskellige og mest almindelige fødemidler: Kød, fisk, frugt, grønsager, salater, svampe, nødder, frø, mælkeprodukter, oste, æg, kornprodukter, hævemidler, sukkerstoffer, konserveringsmidler, farvestoffer og andre tilsætningsstoffer, krydderier, olier, kaffe og teer. Intolerancen testes om den er svag, middel, stærk eller meget stærk. Der følger en god, stor vejledning med på tysk evt. engelsk, så patienten ved, hvordan intolerancen skal behandles.